top of page

DEVAMLILIĞIN EN ÖNEMLİ ADIMI KRİZ YÖNETİMİNİ FIRSATA ÇEVİRMEK

Güncelleme tarihi: 29 Kas 2021


Müşterilerinize hangi alanlarda hizmet sunuyorsunuz ?

Globus, Türkiye çapında geniş hizmet yelpazesiyle Bina Yönetimi, Bağımsız Denetim ve Performans Değerlendirme Hizmeti, Özel Güvenlik Hizmeti ve Tesis İşletme hizmeti sağlamaktadır. Globus Tesis İşletme Hizmetleri Tic. A.Ş. olarak ;Tesis İşletme Hizmeti (Temizlik Hizmetleri, Bahçe Bakım Hizmeti, Haşere Kontrol Hizmeti, Teknik Bakım Onarım Hizmeti, Havuz Bakım Hizmeti, Marangozluk Hizmeti, Vale Hizmeti ,Kamera Hizmeti , İ.K. Hizmeti ,Housekeeping ) vb.hizmetleri kapsamaktadır.


Seven Özel Güvenlik Hizmetleri Ltd. Şti. olarak; Özel Güvenlik Hizmeti ( Özel Güvenlik Danışma Hizmeti, Toplantı ve Organizasyon Güvenliği, Yurtdışı özel Amisafi r karşılama refakat ve koruma hizmeti, Proje Risk Analizi ve (Modus Operandi Risk Raporu )vb.hizmetleri kapsamaktadır. Globus Audit / Bağımsız Denetim ve Değerlendirme Hizmeti Sirius Bina Yönetim Hizmetleri Ltd. Şti./ Bina Yönetim Hizmeti



Müşterilerinizin sizi tercih etmesindeki en önemli etken nedir ?

Hizmet sektöründe en önemli etken müşteri ile güven temeline dayalı etkili iletişim kurmak ve müşteri beklentisini iyi analiz etmekten geçiyor. Önceliğimiz yaptığımız tüm işlerde yasal ve hukuksal süreçlere riayet, sürekli geri bildirim, şeff af yönetim anlayışı, müşteri gizliliği, hesap verebilirlik ve karşılıklı güven inşa etmektir.


Yerel veya global her türlü kriz anında, geçmiş ve bilinen uygulamaların aksine, müşterilere ve projelere özel tedbirlerimizle kriz yönetimini fırsata çeviriyoruz. Bu tedbirleri, genel personel eğitimlerinden kişiye ve projeye özel psiko-drama ve davranış boyutunda geri-beslemelere yayabiliriz. Biz, Globus Şirketler Grubu olarak, krizlerden korkmuyor ve bunları zaman ve mekan boyutu gözetmeden çözüme kavuşturuyoruz


Müşterilerinizin sizi tercih etmesindeki en önemli etken nedir ?

Her zaman yeni teknoloji kaynaklarını araştırıyor ve bünyemize katmaya çalışıyoruz. Personel eğitimlerimizde bir GSM operatör fi rmasının sağlamış olduğu akademi programını kullanıyoruz. Böylelikle sahada görev yapan personellerimiz telefon, bilgisayar ve tabletlerinden güncel eğitim tablolarımızı görebiliyor ve eğitimlerini güncelliyor. Denetim birimlerimizde kullanılmak üzere patenti şirketimize ait özel bir yazılım olan Continious programını kullanıyoruz.


Denetimcinin hangi projede olduğu uydu üzerinden belirleniyor, projeye göre hazırlanan soruları ve proje özellikleri denetimcinin önüne getiriyor. Kendilerine vermiş olduğumuz tabletler sayesinde sahada gerçekleştirmiş oldukları denetimlere istinaden gerekli notları alıyor ve raporlamalarını yapıyorlar. Şeff af bir hizmet verdiğimizden dolayı denetim ekibimizin raporları sadece merkeze değil, müşterimize de eş zamanlı olarak iletiliyor.


Continious programımızı sadece denetim ekiplerimiz değil operasyon ve İK birimlerimizde kullanmaktadır. Teknoloji ve dijital olarak sadece bir programda sınırlı kalmamakla beraber müşterimizin ihtiyaçlarına göre çözümlerde üretmekteyiz. Yenilikçi düşünceyle bilişim ve teknolojiye yatırım yaparak tüm süreçlerimizi yapay zeka destekli yönetmeye başladık. Özellikle tüm operasyonel ilerleyişimiz yapay zeka sayesinde önemli bir akış ve ivme kazanmıştır.

8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page