top of page

GLOBUS’TAN HER TESİSE ÖZEL TEMİZLİK ÇÖZÜMLERİ

Güncelleme tarihi: 29 Kas 2021


Globus’un Temizlik anlayışı nedir ?

Her şirketin benzersiz olduğunu, farklı bir ihtiyaç ve beklenti kümesine sahip olabileceğini biliyoruz. Üretim tesislerinde, sağlık kuruluşlarında, mağazalar ve alışveriş merkezlerinde, iş merkezleri ve plazalarda, eğitim kurumları ve konut projelerinde kusursuz hizmet veren uzman ekibimiz sayesinde tesisin yaptığı sermaye yatırımını koruyan temiz ve sağlıklı bir çalışma ortamının yanı sıra, en uygun maliyetli çözümleri bulmak için müşterilerimizle yakın bir şekilde çalışmaktayız. Çalışanlarımıza görevlerini mümkün olan en yetkili şekilde yerine getirmeleri için ihtiyaç duydukları eğitim, uygun ekipman ve malzemeleri sağlıyoruz.


Temizlik hizmetinin yanı sıra endüstriyel makina parkuru gerek anlaşmada yatırım olarak, gerek perakende satış hizmeti sunuyoruz.
Endüstriyel temizlik makinalarınız hakkında bilgi alabilir miyiz ?


Uluslararası kalitede, çevre dostu, düşük enerji tüketimine sahip ürünlerimizi müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Şuanda 50 ülkeye ihracat yapmakta olan Safran Makina, endüstriyel temizlik makinaları sektöründe ürettiği makinalarla istihdama ve ülke ekonomisine sağladığı katkı sebebiyle önceliğimiz olmuştur. Ayrıca Nilco , Multıfunctıonal Burnsher , Rothenberger marka makinalarımız da vardır.


Makinalarımız; Zemin Temizleme Makinası, Yürüyen Merdiven Temizleme Makinası, Zemin Yıkama ve Bakım Makinası, Buharlı Temizlik Makinası, Kanal Açma Makinası, Cila Makinası’dır.

Uzun süre herhangi bir problem yaşamadan kullanacağınız bu makinalar, üst düzey teknolojik yenilikler ile üretilmeye devam etmektedir. Çalışma ve üretim sahanızın her köşesinde oluşan tüm kirleri, yağları, bakteri ve mikropları muazzam bir şekilde temizlemektedirler. Aynı zamanda kişilerin etkili kimyasallar içeren bu ürünlerle temasını kesmelerinden dolayı da çok daha sağlıklı bir kullanım kolaylığı sunmaktadır.


Türkiye’ nin her neresinde olursanız olun bu yönde bir talebiniz var ise memnun kalacağınız hizmet almak adına tercihinizi bizden yana kullanabilirsiniz. Firma olarak şu ana kadar bir çok kurumsal işletmenin çalışma sahalarını dezenfekte etmeleri için kullanmaları gereken Endüstriyel temizlik makinaları alımlarında öncülük ettiğimizi ve genel piyasa değerinden %30 daha uygun bedeller ile satışını gerçekleştirdiğimizi belirtmek isteriz.

6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page