top of page

GLOBUS TURKEY GENÇLERE KARİYER FIRSATI SUNUYOR

Güncelleme tarihi: 29 Kas 2021

Globus Turkey şirketler grubu, üniversite öğrenimimi bitirmeden iş başı yaptığım kurum olmakla beraber süregelen aktif iş hayatımda bu firmanın bünyesinde çalışıyor olmaktan öncelikle gurur duyduğumu belirtmek isterim. Globus ailesinde tesadüfen başlayan bu yolculuğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. CV’min şans eseri yöneticim Cem Gezer’in eline ulaşmasıyla kendimi Globus ailesinde buldum.


Yöneticim Cem Gezer’ e görüşme esnasında yeni mezun olduğumu söylediğimde olumsuz bir yanıt beklerken ‘tamam burada tecrübe kazanabilirsin, işe alındın’ diyerek ofisteki tüm personellerle beni, muhasebe ve finans sorumlusu ünvanıyla tanıştırdı. İnanılmaz şaşırmıştım. Çünkü günümüzde çoğu işveren deneyim aradığı için üniversiteden mezun olan birçok arkadaşımız iş bulamıyor. Bu nedenle kendimi çok şanslı hissettim. Tam o an, verilen her işi layığıyla yapacağıma, böylesine mükemmel bir yöneticinin verdiği unvana yakışır şekilde çalışacağıma söz verdim.


ÖN MUHASEBECİ OLARAK ÇALIŞMAYA BAŞLADIM

Şirketimizde ilk başta ön muhasebeci olarak çalışmaya başladım. Sonrasında yöneticimin vermiş olduğu eğitimler ve ekstra olarak dışardan aldırdığı destekler sayesinde genel muhasebe ve finans birimini yürütmeye başladım. Yöneticim, bu süreçte yapmış olduğum minör hatalara tepki vermek yerine beni büyük bir anlayışla karşıladı. İşe başladığım günden bu yana alanımda sayısız eğitim ve sertifakalar aldırarak beni hep bir adım öteye taşıdı.


Her geçen gün gelişim gösteren Globus ailesi sosyal sorumluluk alanında da hızla ilerlemeye devam etmektedir. Yakın zamanda sosyal sorumluluk projesi kapsamında Küçükyalı Çoçuk Esirgeme Kurumuna gerçekleştirdiğimiz yardım faaliyetine destek vermekten gurur duyuyorum





Globus Turkey Muhasebe ve Finans Sorumlusu Aleyna Karakaya, Globus ailesinde işe başlama ve kariyer yapma sürecini anlattı.


“GLOBUS’A ÇOK ŞEY BORÇLUYUM”

Şuan ise muhasebe, finans ve yapay zeka birimine tek başıma bakmaktayım. Öğrendiğim herşeyi, hissettiğim özgüveni, üniversiteyi birincilikle bitirebilmeyi ve her işi başarıyla yapabilmeyi yöneticime borçluyum. Kendimi geliştirebilme fırsatını Globus Şirketler gurubunda elde ettim. Şuan ise daha cesur adımlar atarak hızla ilerliyorum.


Bana bu yolda ışık olduğu için, elinden gelen ve gücünün yettiği tüm konularda her alanda bana destek verdiği için ve herşeyden önemlisi kendi ayaklarım üzerinde tek başıma durabildiğim için başta yöneticim Cem Gezer olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu süreçteki gelişimimi anlatacak tek cümlem sorumluluk büyür, insan büyür ama en önemlisi Steve Ballmer’ ın dediği gibi; mükemmel şirketler ve onların çalışma şekilleri, önce mükemmel yöneticiler ile başlar…

7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page