top of page

GLOBUS TURKEY, MÜŞTERİLERİNİNYATIRIMLARINA DEĞER KATIYOR

Güncelleme tarihi: 29 Kas 2021

10 yıllık istikrarlı geçmişiyle hem Türkiye hem de global arenada büyüyen Globus Turkey, müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda hizmet yelpazesine gayrimenkul yönetim hizmetlerini ekledi. Faaliyetleri ve hedefl eri üzerine sorularımızı cevaplayan Globus Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Direktörü Mustafa İlker Görgülü, “Gayrimenkul yönetimi hizmeti sunan fi rmaların yapması gereken tüm süreçleri yerine getirip üstüne yeni hizmetlerde ekleyerek, birde onlardan farklı olarak yapay zeka desteği ile eksiksiz ve zamanında müşterilerimizin hizmetine sunup mevcut yatırımlarına değer katıyoruz.” dedi. Görgülü ile gerçekleştirdiğimiz söyleşi şu şekilde:


Tesis yönetimi sektöründe önde gelen fi rmalardan Globus olarak gayrimenkul yönetim hizmeti sunmaya başladınız. Yeni fi rmanızı kurarken hangi hedefl erle yola çıktınız?

Tesis yönetimi sektöründe geçirdiğimiz uzun yılların neticesinde kazanmış olduğumuz proaktif ve sonuç odaklı yapımızı, detaylara verdiğimiz dikkat ile birleştirerek, gayrimenkul dünyasının kalıplaşmış yapısından dolayı, yorulmuş ve güven duygusu sarsılmış, kişi/kuruma özel hizmeti bekleyen müşterilerimizin beklentilerini yenilikçi, hızlı ve benzersiz çözümlerle karşılamak amacıyla yola çıktık.


En büyük hedefi miz ise çıktığımız bu yolda en iyi değil, en doğru gayrimenkul yönetim hizmeti şirketi olmaktır. Bizler kendi duruşumuz ve daima dürüst ilkelere olan bağlılığımızı analitik düşünce ve doğru değerlendirme becerilerimiz ile birleştirip gerçekçi çözümler sözünü veriyoruz. Müşterilerimize sunacağımız kaliteli hizmet ve profesyonel yaklaşımız kadar itibarlı bir marka yönetimi de en hassas değerlerimizden biridir.




HIZLI, YÜKSEK KALİTEDE, VERİMLİ HİZMET


Gayrimenkul yönetimi sektörüne yönelik çalışmalarınız hakkında bilgi alabilir miyiz?

Öncelikle organizasyonumuz, müşterilerimizin isteklerine ve beklentilerine hızlı ve sonuç odaklı çözümler üretmek üstüne şekillenmiştir. Yatırım amacı için edinilmiş mülklere yönelik doğru değerlendirme ve güçlü alt yapımız ile oluşabilecek her türlü riski bertaraf etmek, operasyonel gereksinimlerini anında çözmek ve mülkleri en karlı duruma getirmek önceliklerimizden bir kaçıdır. Bu bağlamda yenilikçi düşünceyle bilişim ve teknolojiye yatırım yaparak tüm süreçlerimizi Endüstri 4.0, yani yapay zeka destekli yönetmeye başladık.


Özellikle tüm operasyonel ilerleyişimiz yapay zeka sayesinde önemli bir akış ve ivme kazanmıştır. Alt yapı olarak tüm departmanlarımızın ve süreçlerinin hepsinin otomasyon sistemi içinde olması ve birbirleri ile entegrasyonlarının tam olması sağlanmıştır. Bu şekilde tüm departmanlar birbirleri ile gerçek zamanlı ve sürekli iletişim kurup akıllı ve kendini yöneten bir bütün olarak daha hızlı, yüksek kalitede ve verimli hale gelmektedir.


Sektörde çok sayıda fi rma bulunuyor. Bu rekabette hangi avantajlarınızla ön plan çıkmayı amaçlıyorsunuz?

Daha önce belirttiğimiz yapay zeka destekli yapımız mevcut sektörde bizi rekabetin içine değil rekabetin yönünü belirleyen konuma getirmektedir. Ayrıca tesis yönetimi sektöründeki tecrübe ve bilgi birikimlerimizin bize sunduğu çok fazla avantaj bulunmaktadır. Müşterilerimiz mevcut mülklerine yönelik 24 saat esasına göre hizmet verecek bir teknik servis yapımız bulunmaktadır. Yenileme, peyzaj ve onarım için de konusunda uzman çözüm ortakları ile her türlü talebe cevap verebilmekteyiz. Mülk kiralamalarında kiracı taraf büyük bir dikkatle incelenip, gerekli tüm belgeler titizlikle toplanır.


Ayrıca gerekli durumlarda kiracı için saha araştırması da yapmaktayız. Tüm süreçler sonlandığında gayrimenkul hukukunda uzman avukatlarımız tarafından profesyonel bir kontrat hazırlanıp tarafların imzasına sunulur. Vergi mevzuatı ilgili süreçleri titizlikle takip edilip mülk sahiplerine gerekli bilgilendirmeleri de zamanında yapmaktayız.


Aslında gayrimenkul yönetimi hizmeti sunan fi rmaların yapması gereken tüm süreçleri yerine getirip üstüne yeni hizmetlerde ekleyerek, birde onlardan farklı olarak yapay zeka desteği ile eksiksiz ve zamanında müşterilerimizin hizmetine sunup mevcut yatırımlarına değer katıyoruz.


Globus A.Ş.’den kaynaklı geniş portföy yelpazemiz sayesin de taşınmazların hızlı bir şekilde yeni sahipleri ile buluşmasını sağlamamız da bir diğer avantajımız olmaktadır. Şirketimiz ISO 9001 kalite yönetim sistemi belgesine ve ISO 10002 Müşteri memnuniyeti yönetim sistemi standardı belgelerine sahiptir. Müşterilerimizin memnuniyeti sayesinde uzun yıllar sürecek iş ilişkilerimizin temelini atıyoruz.


Hedeflerinizi öğrenebilir miyiz?

Mülk yönetimi endüstrisinde kaliteden ödün vermeden, güvenilir, uygulanabilir, sonuç odaklı, müşteri memnuniyetini daima gözeten ve ölçümleyen, yasal mevzuatlara yüzde 100 uyum sağlayan, herkesin erişebildiği hizmetleriyle, mümkün olan en fazla sayıda müşterimizin ihtiyaçlarına katkıda bulunmak ve bu sektörde tercih sebebi olan bir marka değeri oluşturmak.2022 yılı içerisinde, minimum 90 kurumsal memnun müşteri hizmeti sağlamayı hedef olarak koymuş bulunmaktayız ve önümüzdeki 3 yıl içerisinde Türkiye’de yatırım değeri yüksek ve devlet teşviki içerisinde 14 vilayette kurumsal gayrimenkul yönetim ve çözüm ofisi açmış olmayı hedeflemekteyiz.




9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page